Kurser Foredrag Temadage


KURSER, FOREDRAG, TEMADAGE, WORKSHOPS OG KONCEPTUDVIKLING

Michael inspirerer pædagogisk personale med kurser, foredrag og temadage.

Sangene fra 'Ka' Lypso hoppe? - og andre sange der bevæger børn' er udgangspunktet for inspiration til det pædagogiske arbejde.

Michael har flere udgivelser på sit CV om pædagogik, ledelse, sundhed, pædagogisk musik og om pædagogisk idræt.

Udgivelser og  Uddannelse og dannelse

UNDERVISNINGSERFARING, FOREDRAG & KURSUSLEDELSE


Aktuelle aktiviteter

Michael Milo Jørgensen holder oplæg om 'Pædagogisk musik' ved 'Børnemusikseminar 19'. Program. Arrangør: DPA. Sted: Rørvig Centeret. Fotos.


Michael Milo Jørgensen inspirerer 55 pædagoger fra Område Skovbrynet, (fem dagtilbud), som 'kick off' til et fælles projekt med overskriften 'Musik, leg og bevægelse'. Arrangør: Område Skovbrynet, Gladsaxe Kommune.


Kursus, 'Ka' Lypso hoppe? - pædagogisk musik' i Flensborg for pædagoger i dagtilbud. Arrangør: Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V.

Se Kursusprogram side 18 (DE)


Kursus i MotionsFloorball. Københavns Universitet, Center for Holdspil og Sundhed.


Mere idræt og fysisk aktivitet i folkeskolen (program). Grønlands Idrætsforbund (artikel).

Se klip fra 2 dages kursus for personale på Nalunnguarfiup Atuarfia, Skole 2, i Sisimiut, Grønland. Ka' Lypso hoppe? Kursus (video).


Dansk Håndbold Forbund: Lederuddannelse, Børnetræneruddannelse og Træneruddannelse. Se eksempler: Den gode træning og Fysisk og motorisk træning.
Læs yderligere ang. kursus og undervisningsaktiviteter.



SUNDHED, RYGEFOREBYGGELSE, RYGESTOP og RØGFRI LIVSSTIL


Michael er kendt for sine innovative rygestopkurser på Club La Santa i Spanien – hvor han i en årrække har undervist på ‘Rygestop- Kost & Motionsuge’ og ‘Inspiration til røgfri livsstil’.

Michael har erfaring som rygestopkoordinator i Vestsjællands Amt med implementering af rygestop for patienter og personale i Sygehus Vestsjælland. Michael har arbejdet på Forskningscenter for Forebyggelse og Sundhed med ‘Rygestop i almen praksis’ – og har arbejdet som folkesundhedskonsulent i Lolland Kommune.


Se mere   





Copyright © All Rights Reserved      Michael Milo Jørgensen   www.michaelmilojoergensen.dk